Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka chwil i pyszne danie ląduje na Twoim stole. Proponuje dziś na obiad pyszną zapiekankę, której smak rozpływa się w ustach, a zapach unosi się po całym domu. Nawet dzieci, które tak naprawdę są grymaśne, zjedzą te danie z przyjemnością.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 32
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18550
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7083
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30677
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 32
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18550
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7083
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30677
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam błonki i kroję w kostkę. Doprawiam przyprawą Gyros, nie solę, bo przyprawa jest słona. Mięso smażę na rozgrzanym oleju.
2. Warzywa gotuję w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odlewam i przekładam do naczynia, pośrodku warzyw układam mięso.
3. Majonez mieszam z ketchupem i polewam zapiekankę. 4. Wierzch posypuję serem parmezanem. 5. Zapiekam w rozgrzanym piekarniku w 180°C do chwili rozpuszczenia się sera.
6. Gotowe. 7. Smacznego.