Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 69
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 109
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 65
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 160
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 40
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 69
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 109
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 65
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 160
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
Odsłon: 40
Składniki
Wątróbkę oczyscić z błon poroić w grubszą kostkę i usmażyć na oleju,cebulę i pieczarki pokroić i usmażyć(nie przypiekać) dodać tymianek ,sól i pieprz .Ziemniaki ugotować tak żeby były lekko twardawe,śmietanę wymieszać z jajkami dodać majeranek sól,pieprz i natkę drobno pokrojoną.W naczyniu żaroodpornym ułożyć połowę pokrojonych w plasterki ziemniaków na to watróbkę ,pieczarki a na górę resztę ziemniaków wszystko zalać sosem śmietanowym i piec w 180 stopniach ok. 25 minut.Najlepiej smakuje z surówką z kiszonej kapusty.Życzę smacznego.