Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra,rozgrzewająca i sycąca.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113597
Składniki
Cebulę i paprykę kroje w kostkę,kiełbase w paski.Wszystko razem podsmażam,dodaję ketchup i trochę wody.Duszę ok.5 minut.Do bardziej ostrego smaku dania,dodaję czosnek,pieprz i trochę papryki ostrej.Wszystko mieszam.
Ziemniaki,pomidora i klopsy kroję w talarki.Do żaroodpornego naczynia warstwami układam;ziemniaki,pomidor,klopsy,smażona cebula z ketchupem,ziemniaki,klopsy,smażona cebula,pomidor.Wszystko posypuję serem.
Piekę 20 minut w 200 stopniach.