Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostra,rozgrzewająca i sycąca.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9107
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9107
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
Cebulę i paprykę kroje w kostkę,kiełbase w paski.Wszystko razem podsmażam,dodaję ketchup i trochę wody.Duszę ok.5 minut.Do bardziej ostrego smaku dania,dodaję czosnek,pieprz i trochę papryki ostrej.Wszystko mieszam.
Ziemniaki,pomidora i klopsy kroję w talarki.Do żaroodpornego naczynia warstwami układam;ziemniaki,pomidor,klopsy,smażona cebula z ketchupem,ziemniaki,klopsy,smażona cebula,pomidor.Wszystko posypuję serem.
Piekę 20 minut w 200 stopniach.