Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam zapiekanki pod każdą wersją, szybko się robi i są dobrym rozwiązaniem dla osób pracujących.
1. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na oleju.
2. Mięso kroimy w kostkę .
3. Do cebuli dodajemy mięso oraz przyprawy : pieprz, sól, bazylię, oregano, co jakiś czas podlewając wodę żeby mięso się nie przypaliło.
4. Ryż gotujemy w osolonej wodzie
5. Pieczarki kroimy i dodajemy do mięsa.
6. Kalafior oraz marchew gotujemy w osolonej wodzie.
7. Do mięsa dodajemy koncentrat i chwilę gotujemy.
8. Ryż układamy w naczyniu żaroodpornym.
9. Następnie mięso oraz warzywa.
10. Jajka roztrzepujemy w śmietanie i polewamy zapiekankę.
11. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy na wierzch warzyw.
12. Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180̊C.
13. Smacznego.
Pyszna zapiekanka z wyrazistym serem. Polecam na obiad !
Odsłon: 805
Masz mało czasu, to przepis dla ciebie. Soczyste mięso z kurczaka połączone z...
Odsłon: 2171
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 460
Kurczak pieczony na puszce piwa to wspaniała propozycja obiadowa dla wszystki...
Odsłon: 1066
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 232
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 212
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 460
Kurczak pieczony na puszce piwa to wspaniała propozycja obiadowa dla wszystki...
Odsłon: 1066
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 232
Przepis na bardzo szybkie w przygotowaniu ciasto bananowe. Nie ma kto zjeść p...
Odsłon: 212
Składniki
1. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na oleju. 2. Mięso kroimy w kostkę . 3. Do cebuli dodajemy mięso oraz przyprawy : pieprz, sól, bazylię, oregano, co jakiś czas podlewając wodę żeby mięso się nie przypaliło.
4. Ryż gotujemy w osolonej wodzie 5. Pieczarki kroimy i dodajemy do mięsa.
6. Kalafior oraz marchew gotujemy w osolonej wodzie.
7. Do mięsa dodajemy koncentrat i chwilę gotujemy.
8. Ryż układamy w naczyniu żaroodpornym.
9. Następnie mięso oraz warzywa.
10. Jajka roztrzepujemy w śmietanie i polewamy zapiekankę. 11. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy na wierzch warzyw. 12. Zapiekamy 20 minut w temperaturze 180̊C. 13. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kapusta młoda z mielonką tyrolską.
Dania główne
Krokiety z pieczarkami i serem
Dania główne
Placki z cukinii i marchewki
Dania główne
Kofty z ryby
Kapusta młoda z mielonką tyrolską.
Młoda kapusta ugotowana na gęsto z pokrojoną marchewką, młodymi ziemniakami,...
Odsłon: 232
Krokiety z pieczarkami i serem
Zapraszam na krokieciki z pieczarkami i serem. Zrobiłam je w trochę inny spos...
Odsłon: 246