Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki pokroić w plastry. Serek połączyć z 2 łyżkami śmietany i przyprawami do smaku. Wymieszać z ziemniakami i przełożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego tłuszczem. Jajka rozbełtać z resztą śmietany, przyprawić do smaku i zalać zapiekankę. Piec w temperaturze 200 stopni przez 20 minut. Podawać z warzywami lub jako danie obiadowe.