Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 115
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 115
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki pokroić w plastry. Serek połączyć z 2 łyżkami śmietany i przyprawami do smaku. Wymieszać z ziemniakami i przełożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego tłuszczem. Jajka rozbełtać z resztą śmietany, przyprawić do smaku i zalać zapiekankę. Piec w temperaturze 200 stopni przez 20 minut. Podawać z warzywami lub jako danie obiadowe.