Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki pokroić w plastry. Serek połączyć z 2 łyżkami śmietany i przyprawami do smaku. Wymieszać z ziemniakami i przełożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego tłuszczem. Jajka rozbełtać z resztą śmietany, przyprawić do smaku i zalać zapiekankę. Piec w temperaturze 200 stopni przez 20 minut. Podawać z warzywami lub jako danie obiadowe.