Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na obiad i na kolację. Coś innego i oryginalnego. Przepyszne!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 41
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 109
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 41
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 109
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2819
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4182
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Obierz ze skórki pokrój w plastry. Kiełbasę pokrój w półplasterki. Podsmaż ją na patelni. Po 5 minutach dodaj pokrojony w plastry por. Smaż do czasu aż por się zeszkli. Śmietanę podgrzej na małym ogniu. Włóż do niej pokruszone serki. Poczekaj aż się roztopią, często mieszaj. Naczynie posmaruj tłuszczem. Wyłóż ziemniaki. Przykryj kiełbasą z porem. Zalej śmietaną z serkami. Piecz w 180 stopniach C przez ok. pół godziny.