Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na obiad i na kolację. Coś innego i oryginalnego. Przepyszne!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99930
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5810
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5807
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99930
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5810
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5807
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Obierz ze skórki pokrój w plastry. Kiełbasę pokrój w półplasterki. Podsmaż ją na patelni. Po 5 minutach dodaj pokrojony w plastry por. Smaż do czasu aż por się zeszkli. Śmietanę podgrzej na małym ogniu. Włóż do niej pokruszone serki. Poczekaj aż się roztopią, często mieszaj. Naczynie posmaruj tłuszczem. Wyłóż ziemniaki. Przykryj kiełbasą z porem. Zalej śmietaną z serkami. Piecz w 180 stopniach C przez ok. pół godziny.