Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na obiad i na kolację. Coś innego i oryginalnego. Przepyszne!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12355
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13240
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5505
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12355
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13240
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5505
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Obierz ze skórki pokrój w plastry. Kiełbasę pokrój w półplasterki. Podsmaż ją na patelni. Po 5 minutach dodaj pokrojony w plastry por. Smaż do czasu aż por się zeszkli. Śmietanę podgrzej na małym ogniu. Włóż do niej pokruszone serki. Poczekaj aż się roztopią, często mieszaj. Naczynie posmaruj tłuszczem. Wyłóż ziemniaki. Przykryj kiełbasą z porem. Zalej śmietaną z serkami. Piecz w 180 stopniach C przez ok. pół godziny.