Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka propozycja na obiad o ile zostały jakieś ziemniaki ugotowane z poprzedniego dnia.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12020
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16646
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5382
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326185
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12020
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16646
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5382
Składniki
Mięso mielone smażę na patelni,dodaję pokrojoną cebulę i czosnek.Kiedy wszystko trochę się podsmaży dodajęsól,pieprz i przyprawę do mięsa.Mieszam dodaję ketchup i przecier pomidorowy i duszę ok.5 minut.
Ziemniaki kroję w plastry ,częsć wkładam na dno formy,na to połowę mięsa,potem znów ziemniaki,5 plasterków sera,resztę mięsa.Na samą górę układam resztę ziemniaków i przykrywam to serem.
Wkładam do piekarnika na ok.20 minut w temperaturę 200 stopni.Smakuje również na zimno.