Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5704
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1168
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5185
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5704
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1168
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5185
Składniki
Wykonanie: Udka drobno pokroić, ziemniaki, cebulę, paprykę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Następnie podsmażyć na tłuszczu, dodać mięso, przyprawić do smaku im przełożyć do natłuszczonej formy żaroodpornej. Przykryć foli…ą aluminiową i piec w temperaturze 170 stopni przez pół godziny. Po czym zdjąć folię aluminiową i dopiec przez 20 minut do zrumienienia.