Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super szybkie pyszne danie, może być zjedzone bez dodatków. Pasuje do mięsa, surówki, wszystkiego. Bardzo tanie
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Obieramy cebulę i ziemniaki, kroimy je na cienkie plasterki. Podsmażamy na patelni
Gdy ziemniaki smażą się na patelni, rozbijamy jajka, dodajemy odrobinę mleka, sól, pieprz i lekko ubijamy. Używam trzepaczki bo mam ją pod ręką, widelec w zupełności wystarcza. Włączam i nagrzewam piekarnik
Gdy ziemniaki są podsmażone zalewamy je jajkami, nie mieszamy. Czekamy aż ścianki się zetną i wtedy wkładamy na 10 minut do piekarnika rozgrzanego do 200stopni piekarnika Wyciągamy i gotowe Smacznego