Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super szybkie pyszne danie, może być zjedzone bez dodatków. Pasuje do mięsa, surówki, wszystkiego. Bardzo tanie
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 215
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 215
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Składniki
Obieramy cebulę i ziemniaki, kroimy je na cienkie plasterki. Podsmażamy na patelni
Gdy ziemniaki smażą się na patelni, rozbijamy jajka, dodajemy odrobinę mleka, sól, pieprz i lekko ubijamy. Używam trzepaczki bo mam ją pod ręką, widelec w zupełności wystarcza. Włączam i nagrzewam piekarnik
Gdy ziemniaki są podsmażone zalewamy je jajkami, nie mieszamy. Czekamy aż ścianki się zetną i wtedy wkładamy na 10 minut do piekarnika rozgrzanego do 200stopni piekarnika Wyciągamy i gotowe Smacznego