Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące danie na obiad.
Wykonanie:
Kalafior ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i soku z cytryny do smaku. Ziemniaki pokroić w grube plastry. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i układać na przemian ziemniaki i różyczki kalafiora. Śmietanę wymieszać z posiekaną natką pietruszki, solą i pieprzem do smaku i zalać przygotowane warzywa.. Posypać startym serem, wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni i piec około 30 minut.
Przepis dnia
Smakuje jak gołąbki, a jest o wiele prostsza w przygotowaniu i zawiera mniej...
Odsłon: 67052
Pyszna i zawsze na czasie. Obowiązkowo, z dużą ilością sera żółtego :)
Odsłon: 1536
Smaczne i proste danie na szybki obiad.
Odsłon: 790
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4430
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 94
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 168
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 145
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 187
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 177
Pyszny, łatwy i szybki do zrobienia deser lodowy „lodowa bomba” o smaku Tiram...
Odsłon: 4430
Pyszne, orzeźwiające domowe lody, które przygotujecie z 3 składników w 30 sek...
Odsłon: 94
Pyszny deser, kremowy deser. Bez jajek. Spróbujcie koniecznie!
Odsłon: 168
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 145
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 187
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 177
Składniki
Wykonanie: Kalafior ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i soku z cytryny do smaku. Ziemniaki pokroić w grube plastry. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i układać na przemian ziemniaki i różyczki kalafiora. Śmietanę wymieszać z posiekaną natką pietruszki, solą i pieprzem do smaku i zalać przygotowane warzywa.. Posypać startym serem, wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni i piec około 30 minut.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z kapusty i pieczarek
Dania główne
Kurczak w orzechowej panierce
Dania główne
Dorsz na parze
Dania główne
Forszmak lubelski z kaszą gryczaną
Kotlety z kapusty i pieczarek
pyszne kotlety mogą być zrobione nie tylko z mięsa, wypróbowałam już wiele pr...
Odsłon: 145
Kurczak w orzechowej panierce
Drób jest jednym z najpopularniejszych mięs na naszych stołach. Warto więc cz...
Odsłon: 177