Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam gdzies w necie, ale go ulepszyłam:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4384
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11912
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4384
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11912
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5596
Składniki
Bakłażany pokroić w 1 cm plastry,nasolić na pól godz. Spłukać pod bieżącą woda i osuszyć papierowym ręcznikiem. Blaszkę z piekarnika wyścielic papierem do pieczenia. Ciasto francuskie podzielić na kwadraty.Położyć plaster bkłażana. Na każdy plaster bakłażana nałożyć dwa plasterki kiełbasy drobiowej,na wierzch plaster pomidora ,posypać pokrojoną w kostkę cebulkę.
Po wierzchu posypać serem mozzarella. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st i zapiec do złotego koloru. Udekorować listkami bazylii.
Smacznego życzę!