Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam gdzies w necie, ale go ulepszyłam:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326925
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12163
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17136
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326925
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12163
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17136
Składniki
Bakłażany pokroić w 1 cm plastry,nasolić na pól godz. Spłukać pod bieżącą woda i osuszyć papierowym ręcznikiem. Blaszkę z piekarnika wyścielic papierem do pieczenia. Ciasto francuskie podzielić na kwadraty.Położyć plaster bkłażana. Na każdy plaster bakłażana nałożyć dwa plasterki kiełbasy drobiowej,na wierzch plaster pomidora ,posypać pokrojoną w kostkę cebulkę.
Po wierzchu posypać serem mozzarella. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st i zapiec do złotego koloru. Udekorować listkami bazylii.
Smacznego życzę!