Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam gdzies w necie, ale go ulepszyłam:)
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1476
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 366
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1476
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 366
Składniki
Bakłażany pokroić w 1 cm plastry,nasolić na pól godz. Spłukać pod bieżącą woda i osuszyć papierowym ręcznikiem. Blaszkę z piekarnika wyścielic papierem do pieczenia. Ciasto francuskie podzielić na kwadraty.Położyć plaster bkłażana. Na każdy plaster bakłażana nałożyć dwa plasterki kiełbasy drobiowej,na wierzch plaster pomidora ,posypać pokrojoną w kostkę cebulkę.
Po wierzchu posypać serem mozzarella. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st i zapiec do złotego koloru. Udekorować listkami bazylii.
Smacznego życzę!