Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany filet z kurczaka z serem i warzywami
Po długiej przerwie wracam z nowym pomysłem na prosty, a zarazem wyśmienity o...
Odsłon: 2504
Pasztet warzywny piekłam nie raz. Ale jeszcze nigdy w wersji całkowicie vege....
Odsłon: 38
Takie smaczne, wiosenne danie obiadowe, sadzone jajka kurze podane z ziemniak...
Odsłon: 142
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 159
Pasztet warzywny piekłam nie raz. Ale jeszcze nigdy w wersji całkowicie vege....
Odsłon: 38
Takie smaczne, wiosenne danie obiadowe, sadzone jajka kurze podane z ziemniak...
Odsłon: 142
U mnie żurek zawsze musi być na wywarze z wędzonki, a barszcz biały na białym...
Odsłon: 159
Składniki
Filety z kurczaka naciąć w kratkę uważając, aby nie przeciąć go do końca. Doprawić z dwóch stron solą, pieprzem oraz słodką papryką. W misce wymieszać pokrojoną w kostkę paprykę, por, natkę pietruszki, ser oraz majonez. Całość doprawić solą oraz pieprzem. Filety przełożyć do kosza frytkownicy, a następnie nałożyć na nie przygotowane warzywa. Danie zapiekamy 20 minut w temperaturze 170 stopni i podajemy z ulubionymi dodatkami. Nie mając frytkownicy możecie to danie przygotować w piekarniku. Czas to ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni. Smacznego!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z białą kiełbasą Ewy Wachowicz
Dania główne
Pyszne, domowe CEBULARZE
Dania główne
Kotlety mielone
Dania główne
Szybkie danie z łodygi brokuła (stir-fry)
Pierogi z białą kiełbasą Ewy Wachowicz
Genialne w smaku pierogi z farszem z białej kiełbasy. Wyraziste, soczyste w ś...
Odsłon: 2
Pyszne, domowe CEBULARZE
CZEŚĆ:) Dziś przepis na przepyszne, domowe cebularze. O rany jakie to jest py...
Odsłon: 6