Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mamy pomysłu na obiad, a w lodówce znajdują się produkty, które można do "czegoś" wykorzystać, to ciekawy pomysł sam się rodzi ;)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie al dente, odcedzić. Do ciepłego makaronu dodać pokrojone kabanosy, ser i pomidorki, przyprawić i wymieszać.
Całość przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, posypać startym żółtym serem. Ze śmietanki i mąki przygotować sos, zalać makaron.
Piec w nagrzanym do 160 stopni piekarniku przez ok. 35-40 min. Smacznego!