Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mamy pomysłu na obiad, a w lodówce znajdują się produkty, które można do "czegoś" wykorzystać, to ciekawy pomysł sam się rodzi ;)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Składniki
Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie al dente, odcedzić. Do ciepłego makaronu dodać pokrojone kabanosy, ser i pomidorki, przyprawić i wymieszać.
Całość przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, posypać startym żółtym serem. Ze śmietanki i mąki przygotować sos, zalać makaron.
Piec w nagrzanym do 160 stopni piekarniku przez ok. 35-40 min. Smacznego!