Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mamy pomysłu na obiad, a w lodówce znajdują się produkty, które można do "czegoś" wykorzystać, to ciekawy pomysł sam się rodzi ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7868
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 296
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3104
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7868
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 296
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3104
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie al dente, odcedzić. Do ciepłego makaronu dodać pokrojone kabanosy, ser i pomidorki, przyprawić i wymieszać.
Całość przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, posypać startym żółtym serem. Ze śmietanki i mąki przygotować sos, zalać makaron.
Piec w nagrzanym do 160 stopni piekarniku przez ok. 35-40 min. Smacznego!