Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mamy pomysłu na obiad, a w lodówce znajdują się produkty, które można do "czegoś" wykorzystać, to ciekawy pomysł sam się rodzi ;)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 929
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13565
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 929
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13565
Składniki
Makaron ugotować we wrzącej, osolonej wodzie al dente, odcedzić. Do ciepłego makaronu dodać pokrojone kabanosy, ser i pomidorki, przyprawić i wymieszać.
Całość przełożyć do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego, posypać startym żółtym serem. Ze śmietanki i mąki przygotować sos, zalać makaron.
Piec w nagrzanym do 160 stopni piekarniku przez ok. 35-40 min. Smacznego!