Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab z dodatkami , zawinięty w roladę, staje się aromatyczny , kruchy, może być idealnym daniem obiadowym na różne okazje.
brytfanka lub garnek, deska do krojenia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1469
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1326
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 984
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1469
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1326
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 984
Składniki
Plastry schabu umyć , rozbić , doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. Posmarować musztardą. Ułożyć plastry boczku.
Wzdłuż jednego boku ułożyć śliwki.
Zwinąć w roladę , spiąć wykałaczkami.
Każdego doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. W brytfance lub garnku rozgrzać trochę oleju , obsmażyć zawijane z każdej strony, zalać bulionem , gotować wolno 35 minut, doprawić śmietaną i całość gotować jeszcze 5 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.