Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab z dodatkami , zawinięty w roladę, staje się aromatyczny , kruchy, może być idealnym daniem obiadowym na różne okazje.
brytfanka lub garnek, deska do krojenia
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Plastry schabu umyć , rozbić , doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. Posmarować musztardą. Ułożyć plastry boczku.
Wzdłuż jednego boku ułożyć śliwki.
Zwinąć w roladę , spiąć wykałaczkami.
Każdego doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. W brytfance lub garnku rozgrzać trochę oleju , obsmażyć zawijane z każdej strony, zalać bulionem , gotować wolno 35 minut, doprawić śmietaną i całość gotować jeszcze 5 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.