Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab z dodatkami , zawinięty w roladę, staje się aromatyczny , kruchy, może być idealnym daniem obiadowym na różne okazje.
brytfanka lub garnek, deska do krojenia
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19319
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 59
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3716
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 245
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 19319
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 59
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3716
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 245
Składniki
Plastry schabu umyć , rozbić , doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. Posmarować musztardą. Ułożyć plastry boczku.
Wzdłuż jednego boku ułożyć śliwki.
Zwinąć w roladę , spiąć wykałaczkami.
Każdego doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do mięsa wieprzowego. W brytfance lub garnku rozgrzać trochę oleju , obsmażyć zawijane z każdej strony, zalać bulionem , gotować wolno 35 minut, doprawić śmietaną i całość gotować jeszcze 5 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.