Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały smak, doskonały na niedzielny obiad
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 128
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1492
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 485
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15625
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 128
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1492
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 485
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15625
Składniki
Mocno rozbić kotlety. Posypać ziołami prowansalskimi, wstawić do lodówki.
W garnku udusić z cebulką pokrojone grzyby (mogą być pieczarki). Doprawić je solą, pieprzem wg uznania.
Nałożyć na środek kotleta trochę farszu grzybowego i groszku. Zwinąć jak rolady. Obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju, na małym ogniu. Po wstępnym obsmażeniu, włożyć zawijańce do nagrzanego piekarnika, ok. 180 stopni i piec przez ok. 10 min. Smacznego.