Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały smak, doskonały na niedzielny obiad
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18434
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1287
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5817
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18434
Składniki
Mocno rozbić kotlety. Posypać ziołami prowansalskimi, wstawić do lodówki.
W garnku udusić z cebulką pokrojone grzyby (mogą być pieczarki). Doprawić je solą, pieprzem wg uznania.
Nałożyć na środek kotleta trochę farszu grzybowego i groszku. Zwinąć jak rolady. Obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na oleju, na małym ogniu. Po wstępnym obsmażeniu, włożyć zawijańce do nagrzanego piekarnika, ok. 180 stopni i piec przez ok. 10 min. Smacznego.