Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie dla amatorów czosnku - zdrowe i pyszne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Składniki
Rybe posolić i ułożyć w naczyniu do zapiekania, jego spód uprzednio lekko skropić oliwą pomidorową
W melakserze (lub makutrze) utrzeć czosnek, natkę pietruszki , 1 łyzke oliwy, sok cytr, oraz przyprawy. Dodać do tego jogurt i serek pleśniowy (wkruszyć) -wymieszać.
Na rybie poukładać rozdrobnione pomidory i ostrożnie rozsmarować masę jogurtową.
Pieczemy w temp. 175 st. ok.1/2 godz.
Smacznego