Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13093
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 54
Bardzo prosta, bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu surówka z marchewki...
Odsłon: 49
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13093
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 54
Bardzo prosta, bardzo smaczna i bardzo szybka w wykonaniu surówka z marchewki...
Odsłon: 49
Składniki
Rozgrzałem olej, usmażyłem obtoczone w mące paski żeberek na złoty kolor. Osączyłem na papierowym ręczniku. Przełożyłem do wysokiego garnka, dodałem pokrojony w plastry imbir, czosnek, gwiazdki anyżu, sambal oelek, sos sojowy, cukier i wodę. Dusiłem na małym ogniu około półtora godziny. Gdy mięso zaczęło odchodzić od kości, wlałem ocet, gotowałem kolejne 10 minut.