Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was przepis na pyszne delikatne i kruche żeberka z dodatkiem sosu pieczarkowego który czeka już na blogu kuchnia domowa agi
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1457
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231840
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4999
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1457
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231840
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4999
Składniki
Żeberka obsypać przyprawami wlać olej i dokładnie wmasować w mięso, odstawić na 15 minut. Po wyznaczonym czasie obsmażyć z obu stron na rumiany kolor
Jak żeberka są już idealnie miękkie po wyparowaniu trzech szklanek wody wtedy wlać jeszcze jedną szklankę wody i chwilę poddusić do czasu przygotowania sosu z torebki, wlać go i intensywnie mieszając doprowadzić do zgęstnienia
Żeberka podałam z surówką i ziemniakami polanymi sosem