Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was przepis na pyszne delikatne i kruche żeberka z dodatkiem sosu pieczarkowego który czeka już na blogu kuchnia domowa agi
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 964
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666477
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 964
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666477
Składniki
Żeberka obsypać przyprawami wlać olej i dokładnie wmasować w mięso, odstawić na 15 minut. Po wyznaczonym czasie obsmażyć z obu stron na rumiany kolor
Jak żeberka są już idealnie miękkie po wyparowaniu trzech szklanek wody wtedy wlać jeszcze jedną szklankę wody i chwilę poddusić do czasu przygotowania sosu z torebki, wlać go i intensywnie mieszając doprowadzić do zgęstnienia
Żeberka podałam z surówką i ziemniakami polanymi sosem