Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i rozpływające się w ustach mięso.Bardzo polecam:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3816
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414613
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2357
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3816
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414613
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2357
Składniki
Żeberka,umyć i poporcjować.Dać do naczynia żaroodpornego zaprawić przyprawami i czosnkiem.Zostawić na 2 godz. Po tym czasie zalać piwem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 180st. Pieć w1,5 godz.obracając je co jakiś czas. Osobno usmażyć cebulę na rumiano,pod koniec pieczenia żeberek dodać cebulę zamieszać i podpiec 10min. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!