Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i rozpływające się w ustach mięso.Bardzo polecam:)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 300
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 98
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 477
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 300
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 98
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 477
Składniki
Żeberka,umyć i poporcjować.Dać do naczynia żaroodpornego zaprawić przyprawami i czosnkiem.Zostawić na 2 godz. Po tym czasie zalać piwem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 180st. Pieć w1,5 godz.obracając je co jakiś czas. Osobno usmażyć cebulę na rumiano,pod koniec pieczenia żeberek dodać cebulę zamieszać i podpiec 10min. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!