Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i rozpływające się w ustach mięso.Bardzo polecam:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4442
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12668
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4442
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5896
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12668
Składniki
Żeberka,umyć i poporcjować.Dać do naczynia żaroodpornego zaprawić przyprawami i czosnkiem.Zostawić na 2 godz. Po tym czasie zalać piwem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 180st. Pieć w1,5 godz.obracając je co jakiś czas. Osobno usmażyć cebulę na rumiano,pod koniec pieczenia żeberek dodać cebulę zamieszać i podpiec 10min. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.
Smacznego życzę!