Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z resztek jakie były w lodówce:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1133
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1133
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
Składniki
Na patelni podsmażyć pokrojone warzywa.
Dodać pokrojone wędliny i podsmażyć wszystko razem. Doprawić przyprawami.
Na spód naczynie żaroodpornego wyłożyć warstwę ziemniaków,na ziemniaki dać warstwę warzyw z wędlinami. Powtórzyć czynność ,ostatnia warstwa to ziemniaki. Na ziemniaki dałam 1/2 kostki masła pokrojonego w plasterki. Zapiekać 40min. w 190st. góra-dół.Pod koniec posypać startym żółtym serem i zapiec.
Smacznego życzę!