Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z resztek jakie były w lodówce:)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15154
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3955
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15154
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3955
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
Na patelni podsmażyć pokrojone warzywa.
Dodać pokrojone wędliny i podsmażyć wszystko razem. Doprawić przyprawami.
Na spód naczynie żaroodpornego wyłożyć warstwę ziemniaków,na ziemniaki dać warstwę warzyw z wędlinami. Powtórzyć czynność ,ostatnia warstwa to ziemniaki. Na ziemniaki dałam 1/2 kostki masła pokrojonego w plasterki. Zapiekać 40min. w 190st. góra-dół.Pod koniec posypać startym żółtym serem i zapiec.
Smacznego życzę!