Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, niskokaloryczna i rozgrzewajaca
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5343
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11775
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5343
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 881
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11775
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
marchewke, pietruszke i czosnek pokroic w plastry, ziemniaki, seler i cebule w kostke. warzywa wrzucic do gotujacego sie wywaru, dodac sol i pieprz, gotowac do miekkosci.
ugotowane warzywa wyjac lyzka cedzakowa, rozgniesc- mozna blenderem, ja to robie widelcem, bo nie lubie typowych zup-kremow, lubie czuc kawalki warzyw w zupce :) warzywa z powrotem wlozyc do zupy, zagotowac, posypac natka pietruszki, smacznego :)
do zupy mozna oczywiscie dodac smietane lub jogurt wg uznania :)