Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, niskokaloryczna i rozgrzewajaca
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17736
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15503
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6705
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17736
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15503
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6705
Składniki
marchewke, pietruszke i czosnek pokroic w plastry, ziemniaki, seler i cebule w kostke. warzywa wrzucic do gotujacego sie wywaru, dodac sol i pieprz, gotowac do miekkosci.
ugotowane warzywa wyjac lyzka cedzakowa, rozgniesc- mozna blenderem, ja to robie widelcem, bo nie lubie typowych zup-kremow, lubie czuc kawalki warzyw w zupce :) warzywa z powrotem wlozyc do zupy, zagotowac, posypac natka pietruszki, smacznego :)
do zupy mozna oczywiscie dodac smietane lub jogurt wg uznania :)