Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, niskokaloryczna i rozgrzewajaca
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10328
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 988
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 46
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10328
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 988
Składniki
marchewke, pietruszke i czosnek pokroic w plastry, ziemniaki, seler i cebule w kostke. warzywa wrzucic do gotujacego sie wywaru, dodac sol i pieprz, gotowac do miekkosci.
ugotowane warzywa wyjac lyzka cedzakowa, rozgniesc- mozna blenderem, ja to robie widelcem, bo nie lubie typowych zup-kremow, lubie czuc kawalki warzyw w zupce :) warzywa z powrotem wlozyc do zupy, zagotowac, posypac natka pietruszki, smacznego :)
do zupy mozna oczywiscie dodac smietane lub jogurt wg uznania :)