Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe pyszne i aromayczne ziemniaczki,dla kadego,każdy będzie zachwycony ich smakiem :) Pasuja solo jak również do mięs czy warzyw.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15112
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3395
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15112
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3395
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Składniki
Umyte ziemniaki wraz z łupiną pokroić w plasterki ,dodać przyprawy ,wymieszac. Dać do formy żaroodpornej polać roztopionym masłem i wymieszac. Piekarnik nagrzać do 190st góra-dół ,włożyć naczynie żaroodporne i piec do godz.czasu. Smacznego!