Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego pomysłu jako dodatek do mięsa, mam coś dla Ciebie. Takich ziemniaków jeszcze nie jadłeś/aś, koniecznie wypróbuj. Gotowane ziemniaki z czerwoną cebulką oraz oliwkami. Ziemniaki można przygotować wcześniej i rozgrzać.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 687
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1382
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 687
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1382
Składniki
1. Ziemniaki obieram, gotuję w osolonej wodzie. 2. Cebule, czosnek obieram, drobno kroję. 3. Oliwki kroję w plasterki. 4. Ziemniaki po ugotowaniu, odlewam, przekładam do miski, dodaję cebulę, czosnek, oliwki, wlewam oliwę, wsypuję przyprawy i delikatnie mieszam, Wszystko przekładam do naczynia.
5. Gotowe. Podaję, jako dodatek do mięsa. 6. Smacznego.