Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczne ziemniaki o lekko pikantnym smaku.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1396
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1339
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 248
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1396
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 50
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1339
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 248
Składniki
Na patelni rozgrzac olej, dodac chili, pesto, czosnek i papryke slodka. Smazyc okolo minuty, a nastepnie dodac pokrojona czerwona papryke. Smazyz az papryka bedzie lekko miekka. Ziemniaki przekroic na pol i ulozyc na patelni, posolic i popieprzyc. Smazyc nie mieszajac okolo 4 minuty. (az spod bedzie rumiany)