Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczne ziemniaki o lekko pikantnym smaku.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5684
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1148
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1565
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5684
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1148
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1565
Składniki
Na patelni rozgrzac olej, dodac chili, pesto, czosnek i papryke slodka. Smazyc okolo minuty, a nastepnie dodac pokrojona czerwona papryke. Smazyz az papryka bedzie lekko miekka. Ziemniaki przekroic na pol i ulozyc na patelni, posolic i popieprzyc. Smazyc nie mieszajac okolo 4 minuty. (az spod bedzie rumiany)