Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, rewelacyjny przepis na ziemniaki w tajskim wydaniu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 821
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 654
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5577
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4798
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1012
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 821
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 654
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5577
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4798
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1012
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki. W woku rozgrzewamy olej, wrzucamy ziemniaki i sezam. Szalotki kroimy wzdłuż, czosnek siekamy, wraz z cukrem, sosem sojowym dodajemy do ziemniaków, smażymy 10 min na dużym ogniu. Następnie dolewamy sos ostrygowy, sok i redukujemy do ulubionej konsystencji. (około 10 min)