Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super ziemniaki do drugiego dania.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3783
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 624
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 717
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3783
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 624
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 717
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, i obgotować w osolonej wodzie. (lecz nie rozgotować)W innym garnku rozgrzać smalec, dodać paprykę i posiekaną cebulę. Włożyć odsączone ziemniaki, lekko wymieszać, podsmażyć i zalać śmietaną. Garnek przykryć, dusić bardzo powoli do zrumienienia się ziemniaków. Gotowe ziemniaki posypać posiekaną natką pietruszki.