Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te malutkie ziemniaczki są pyszne i fajne w obróbce.
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 156
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 295
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 279
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 156
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 123
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyłem. . Ugotowałem w posolonej wodzie Do momentu aż woda zawrzała , odcedziłem. Naczynie żaroodporne wysmarowałem oliwą z oliwek , ułożyłem w nim ziemniaki , skropiłem oliwą , doprawiłem solą morską , świeżo zmielonym czarnym pieprzem , tymiankiem , rozmarynem i paprykami. Dokładnie obtoczyłem ziemniaki w przyprawach za pomocą łyżki. Piekłem w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 45 minut