Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe. Parówki są zjadane zawsze chętnie. W zestawianiu razem z ziemniakami jest smacznym daniem obiadowym.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3885
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3885
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Składniki
Posiekaną w kostkę cebulę i czosnek usmażyć w maśle. .
Pokroić parówki w plasterki jeżeli są grube to można pokroić je w mniejsze kawałki i przysmażyć razem z cebulą.
Obrać ugotowane kartofle ze skorki i pokroić je na mniejsze kawałki dodać do reszty.
Zmieszać koncentrat keczup mleko i paprykę razem, wlać i zagotować. Gotować ok 2-3 minuty na wolnym ogniu cały czas mieszając. Dodać na koniec śmietankę, doprawić do smaku solą i pieprzem