Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki na inny sposób.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3702
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2024
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5410
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5468
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3702
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2024
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5410
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5468
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki dokładnie wyszorować i ugotować na półmiękko w mundurkach w osolonej wodzie. Odcedzić, ostudzić i ponacinać na krzyż dosyć głęboko. Jogurt wymieszać z serem, przyprawą do ziemniaków. Faszerować każdy ziemniak przygotowanym jogurtem, obłożyć papryką pokrojoną w paski. Ułożyć na foli aluminiowej i zapiec w piekarniku prze około 15-20 minut. Takie ziemniaki wspaniale nadają się na grilla. SMACZNEGO.