Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki na inny sposób.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 42
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 69
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 407
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 42
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 69
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 407
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki dokładnie wyszorować i ugotować na półmiękko w mundurkach w osolonej wodzie. Odcedzić, ostudzić i ponacinać na krzyż dosyć głęboko. Jogurt wymieszać z serem, przyprawą do ziemniaków. Faszerować każdy ziemniak przygotowanym jogurtem, obłożyć papryką pokrojoną w paski. Ułożyć na foli aluminiowej i zapiec w piekarniku prze około 15-20 minut. Takie ziemniaki wspaniale nadają się na grilla. SMACZNEGO.