Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Flaczki z żołądków są rewelacyjne.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44438
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 185
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 155
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44438
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 185
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 155
Składniki
► Do rozpuszczonej kostki rosołowej wrzucamy żołądki, liść laurowy, ziele angelskie i gotujemy do miękkości. Ugotowane żołądki kroimy w plastry, marchewkę i pietruszkę ścieramy na tarce na dużych oczkach i spowrotem wszystko wrzucamy do wywaru z żołądków. Żołądki i jarzyny gotujemy jeszcze chwile żeby jarzyny się ugotowały, przyprawiamy do smaku. ► Cebulę kroimy drobno i smażymy na oleju i maśle na słomkowy kolor, dodająć około 2 łyżeczki mąki i robimy pływającą zasmażkę ( nie bać się nie zrobią się kluchy ) zasmażka musi być pływająca. ► Żołądki i jarzynki są już miękkie i doprawione do nich dodajemy zasmażkę / mieszamy /.