Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zauważyliście, ostatnie nasze dania robimy ekspresowo. Na wiosnę zawsze dużo, a czasu mało. Staramy się nie jeść gotowych dań, choć czasami korzystamy z naszych zapasów. Dzisiaj proponujemy Wam obiad w 15 min. Sycący i bardzo aromatyczny.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3570
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 391
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3570
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 391
Składniki
Filety kroimy w dużą kostkę. Paprykę w paski. Szparagi na większe kawałki. Ciecierzycę osączamy z zalewy. Na rozgrzanej oleju, na dość mocnym ogniu, smażymy filety, dodajemy warzywa, cieciorkę, lekko zrumieniamy, dodajemy pastę curry, owoce wraz z zalewą oraz wrzątek. Dusimy przez 5 min. Podajemy z ulubionymi dodatkami.