Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zauważyliście, ostatnie nasze dania robimy ekspresowo. Na wiosnę zawsze dużo, a czasu mało. Staramy się nie jeść gotowych dań, choć czasami korzystamy z naszych zapasów. Dzisiaj proponujemy Wam obiad w 15 min. Sycący i bardzo aromatyczny.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12515
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5257
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12515
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5257
Składniki
Filety kroimy w dużą kostkę. Paprykę w paski. Szparagi na większe kawałki. Ciecierzycę osączamy z zalewy. Na rozgrzanej oleju, na dość mocnym ogniu, smażymy filety, dodajemy warzywa, cieciorkę, lekko zrumieniamy, dodajemy pastę curry, owoce wraz z zalewą oraz wrzątek. Dusimy przez 5 min. Podajemy z ulubionymi dodatkami.