Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zauważyliście, ostatnie nasze dania robimy ekspresowo. Na wiosnę zawsze dużo, a czasu mało. Staramy się nie jeść gotowych dań, choć czasami korzystamy z naszych zapasów. Dzisiaj proponujemy Wam obiad w 15 min. Sycący i bardzo aromatyczny.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 805
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 805
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 138
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Składniki
Filety kroimy w dużą kostkę. Paprykę w paski. Szparagi na większe kawałki. Ciecierzycę osączamy z zalewy. Na rozgrzanej oleju, na dość mocnym ogniu, smażymy filety, dodajemy warzywa, cieciorkę, lekko zrumieniamy, dodajemy pastę curry, owoce wraz z zalewą oraz wrzątek. Dusimy przez 5 min. Podajemy z ulubionymi dodatkami.