Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 76
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 215
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 76
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 215
Składniki
Mięso pokroic w plastry,lekko rozbić,otoczyc w mace i usmazyc na rumiano
Usmażone mieso przełozyć do rondla,podlać wodą,dodac liście laurowe,ziele angielskie i kostki bulionowe
Marchew i selera pokroic w paski,cebule w kostkę i lekko podsmazyc na tłuśzczu pozostałym ze smażenia mięsa,warzywa dodac do miesa i dusic do miekkości wolowiny
Z maki ( 1/2 łyzki) wody i smietany sporzadzic sos i wlac do mięsa,chwilę pogotować ,dodac zieleninę i podawać.
Mozna podawac z kaszą gryczana lub ziemniakami i surówka z kiszonej kapusty.