Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 147
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 147
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać posiekane pieczarki, marchew, selera i pora, poddusić, dodać pomidory w zalewie, jak warzywa zmiękną dodać pokrojoną paprykę, kocentrat pomidorowy i tymianek, doprawić solą i pieprzem, 2. do mięsa dodać jajko i 2 łyżki bułki tartej, dodać sos sojowy, doprawić solą i pieprzem, 3. z mięsa formować małe zraziki, obtaczać w bułce tartej, obsmazyć na rumiano, przełozyć do warzyw, sos powinien zakrywać kotlety, dusić ok 15 min, podawać z ryżem, smacznego