Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9704
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1150
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11510
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 523
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9704
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1150
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11510
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 523
Składniki
Zrazy ja robię ze schabu. Schab rozbijam przyprawiam solą pieprzem i smaruje ostra musztardą. Nadziewam boczkiem wędzonym, cebulą i ogórkiem kiszonym. Zwijam i spinam wykałaczką. Smażę aż uzyska złoty kolor. Przekładam do garnka podlewam woda, dodaje troszkę degusty i gotuję do miękkości. Dodaje keczup, koncentrat i kilka kropel tabasco. Gotuję jeszcze chwilką aż się rozpuści keczup i koncentrat. Smacznego