Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414443
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2304
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414443
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2304
Składniki
Zrazy ja robię ze schabu. Schab rozbijam przyprawiam solą pieprzem i smaruje ostra musztardą. Nadziewam boczkiem wędzonym, cebulą i ogórkiem kiszonym. Zwijam i spinam wykałaczką. Smażę aż uzyska złoty kolor. Przekładam do garnka podlewam woda, dodaje troszkę degusty i gotuję do miękkości. Dodaje keczup, koncentrat i kilka kropel tabasco. Gotuję jeszcze chwilką aż się rozpuści keczup i koncentrat. Smacznego