Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113102
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 496
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 838
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 621
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113102
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 496
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 838
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 621
Składniki
Zrazy ja robię ze schabu. Schab rozbijam przyprawiam solą pieprzem i smaruje ostra musztardą. Nadziewam boczkiem wędzonym, cebulą i ogórkiem kiszonym. Zwijam i spinam wykałaczką. Smażę aż uzyska złoty kolor. Przekładam do garnka podlewam woda, dodaje troszkę degusty i gotuję do miękkości. Dodaje keczup, koncentrat i kilka kropel tabasco. Gotuję jeszcze chwilką aż się rozpuści keczup i koncentrat. Smacznego