Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 128
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11673
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6673
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5541
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13763
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 128
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4284
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11673
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6673
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5541
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13763
Składniki
Zrazy ja robię ze schabu. Schab rozbijam przyprawiam solą pieprzem i smaruje ostra musztardą. Nadziewam boczkiem wędzonym, cebulą i ogórkiem kiszonym. Zwijam i spinam wykałaczką. Smażę aż uzyska złoty kolor. Przekładam do garnka podlewam woda, dodaje troszkę degusty i gotuję do miękkości. Dodaje keczup, koncentrat i kilka kropel tabasco. Gotuję jeszcze chwilką aż się rozpuści keczup i koncentrat. Smacznego