Do góry

Dania główne Przepis na:

Zrazy

Zrazy

Autor:

Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 2295

Dodano:

Odsłon: 14920

Mąż twierdzi że są : zajebiste :)

Składniki

  • Schab
  • sól, pieprz, musztarda
  • wędzony boczek
  • cebula
  • ogórek kiszony
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Zrazy ja robię ze schabu. Schab rozbijam przyprawiam solą pieprzem i smaruje ostra musztardą. Nadziewam boczkiem wędzonym, cebulą i ogórkiem kiszonym. Zwijam i spinam wykałaczką. Smażę aż uzyska złoty kolor. Przekładam do garnka podlewam woda, dodaje troszkę degusty i gotuję do miękkości. Dodaje keczup, koncentrat i kilka kropel tabasco. Gotuję jeszcze chwilką aż się rozpuści keczup i koncentrat. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń