Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona wersja zrazy duszone w aromatycznym sosie grzybowym.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 148
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 816
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7086
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8674
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 148
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 816
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7086
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8674
Składniki
Schab kroimy w plastry i rozbijamy tłuczkiem.
Każdy kawałek mięsa solimy oraz pieprzymy.
Następnie smarujemy musztardą
Ogórka oraz paprykę kroimy w paseczki. Na mięśnie układamy kawałek boczku, ogórek, paprykę.
Zwijamy ciasno w roladkę i spinamy wykałaczką
Obtaczamy w mące.
Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
W brytfannę wlewamy wodę i dodajemy grzyby, gotujemy.
Przekładamy usmażone roladki prużymy. Na oleju od smażenia przesmażamy cebule i dodajemy do zrazów. Wkładamy liść laurowy oraz ziele anielskie.
2 łyżki mąki rozrabiamy z zimną wodą tak żeby nie było grudek i zaprawiamy sos. Potrawa gotowa. Smacznego.