Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę serowa z mięsnymi kuleczkami naprawdę warto spróbować. Smak doskonały , a mięsko uzupełnia białko w diecie. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Do wody dodać warzywa liść laurowy i gotować ok 30 min. Warzywa wyjąć . Marchewkę zetrzeć na drobnej tarce dodać do wywaru Mięso mielone przyprawić solą i pieprzem, dodać jajko i bułkę. Wyrobić małe kulki dłonie zwilżać wodą. Kulki wrzucić do wywaru. Gotować 10 min. Serek topiony rozpuścić gorącym wywarem i wlać do zupy. Robić to dość wolno , mieszać , by się nie zważył. Zupę doprawić śmietaną. zagotować. Można podawać z grzankami.