Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę serowa z mięsnymi kuleczkami naprawdę warto spróbować. Smak doskonały , a mięsko uzupełnia białko w diecie. Polecam.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7834
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 998
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13591
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7834
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 998
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13591
Składniki
Do wody dodać warzywa liść laurowy i gotować ok 30 min. Warzywa wyjąć . Marchewkę zetrzeć na drobnej tarce dodać do wywaru Mięso mielone przyprawić solą i pieprzem, dodać jajko i bułkę. Wyrobić małe kulki dłonie zwilżać wodą. Kulki wrzucić do wywaru. Gotować 10 min. Serek topiony rozpuścić gorącym wywarem i wlać do zupy. Robić to dość wolno , mieszać , by się nie zważył. Zupę doprawić śmietaną. zagotować. Można podawać z grzankami.