Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5680
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1144
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12272
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1562
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5680
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1144
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12272
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5178
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1562
Składniki
POKROIĆ DROBNIUTKO BOCZEK DODAĆ POKROJONĄ CEBULKĘ,DODAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ WYWARU,NASTĘPNIE POKROJONĄ W TALARKI KIEŁBASĘ ,WRZUCIĆ LIŚĆ LAUROWY I ZIELE I WLAĆ ZAKWAS,CHWILĘ POGOTOWAĆ.NA KONIEC DODAĆ OK.1 ŁYŻKI MAJERANKU.JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO JA DODAJĘ DO GARNKA Z ŻURKIEM MOŻNA ODDZIELNIE UGOTOWAĆ ZIEMNIAKI/CAŁE/I TEŻ DODAĆ NO I GOTOWE.SMACZNEGO!