Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1762
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2263
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1391
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1762
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2263
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1391
Składniki
POKROIĆ DROBNIUTKO BOCZEK DODAĆ POKROJONĄ CEBULKĘ,DODAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ WYWARU,NASTĘPNIE POKROJONĄ W TALARKI KIEŁBASĘ ,WRZUCIĆ LIŚĆ LAUROWY I ZIELE I WLAĆ ZAKWAS,CHWILĘ POGOTOWAĆ.NA KONIEC DODAĆ OK.1 ŁYŻKI MAJERANKU.JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO JA DODAJĘ DO GARNKA Z ŻURKIEM MOŻNA ODDZIELNIE UGOTOWAĆ ZIEMNIAKI/CAŁE/I TEŻ DODAĆ NO I GOTOWE.SMACZNEGO!