Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 52
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 594
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 52
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 594
Składniki
POKROIĆ DROBNIUTKO BOCZEK DODAĆ POKROJONĄ CEBULKĘ,DODAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ WYWARU,NASTĘPNIE POKROJONĄ W TALARKI KIEŁBASĘ ,WRZUCIĆ LIŚĆ LAUROWY I ZIELE I WLAĆ ZAKWAS,CHWILĘ POGOTOWAĆ.NA KONIEC DODAĆ OK.1 ŁYŻKI MAJERANKU.JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO JA DODAJĘ DO GARNKA Z ŻURKIEM MOŻNA ODDZIELNIE UGOTOWAĆ ZIEMNIAKI/CAŁE/I TEŻ DODAĆ NO I GOTOWE.SMACZNEGO!