Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4216
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416658
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4216
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416658
Składniki
Do wywaru wlewamy zakwas na żurek/ żurek z torebki gotujemy na wolnym ogniu.W między czasie smażymy cebule na złoto razem z boczkiem .Łyżką cedzakową dodajemy do żurku i jeszcze chwilę gotujemy. Zalewamy odrobiną 30 % śmietanką.