Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTO JEST PYSZNE POLECAM
Mielonych miałem już przesyt, a promo było na mięso mielone, więc powstały py...
Odsłon: 24
Do wypieku chleba orkiszowego na zakwasie potrzebujemy wcześniej zrobić zakwa...
Odsłon: 3542
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1034
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 71
Mielonych miałem już przesyt, a promo było na mięso mielone, więc powstały py...
Odsłon: 24
Do wypieku chleba orkiszowego na zakwasie potrzebujemy wcześniej zrobić zakwa...
Odsłon: 3542
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1034
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 71
Składniki
Zagotować 1 1/2 szkl. mleka z cukrem,resztę mleka rozrobić z budyniem i wylać na gotujące mleko zdjąć z ognia wsypać suchą galaretkę i dobrze wymieszać i wystudzić .Kasie utrzeć na puch dodać porcjami zimny budyń.
Śmietanę ubić z śmietan-fixem.Można dodać 2 łyżki c.pudru jak ktoś lubi słodkie. Czekoladę zetrzeć na tartce na małych oczkach.
Wykonanie ciasta: Herbatniki-Masa budyniowa-Herbatniki-Krówka-Herbatniki-Śmietana