Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6622
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2133
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6622
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2133
 
         
         
                Składniki
Zagotować 1 1/2 szkl. mleka z cukrem,resztę mleka rozrobić z budyniem i wylać na gotujące mleko zdjąć z ognia wsypać suchą galaretkę i dobrze wymieszać i wystudzić .Kasie utrzeć na puch dodać porcjami zimny budyń.
Śmietanę ubić z śmietan-fixem.Można dodać 2 łyżki c.pudru jak ktoś lubi słodkie. Czekoladę zetrzeć na tartce na małych oczkach.
Wykonanie ciasta: Herbatniki-Masa budyniowa-Herbatniki-Krówka-Herbatniki-Śmietana