Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja te bułeczki zrobiłam w formie do muffinek, co nie zmniejszyło walorów smakowych tym łakociom.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1305
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113576
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1305
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113576
Składniki
Nagrzać piekarnik do 175st. C.
Jogurt wymieszać z sodą.
Do przesianej mąki z proszkiem do pieczenia i solą dodawać na przemian jogurt i cukier zmiksowany z jajkiem i olejem.
Do masy dodać zapach cytrynowy, otręby i wymieszać. Na końcu wrzucić jagody lekko oprószone mąką i delikatnie wymieszać.
Nałożyć do foremek i piec 40 minut. Jeść po wystygnięciu. Życzę SMACZNEGO!