Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne babeczki dwuskładnikowe, które przypadną do gustu wszystkim wielbicielom czekolady. Niewiele pracy, a smak zachwyca. Babeczki przed podaniem warto schłodzić przez noc w lodówce.
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4934
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 72
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 58
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 191
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4934
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 72
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 58
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 191
Składniki
Krem czekoladowy przełóż do rondelka i delikatnie podgrzej, żeby stała się bardziej płynna.
Jajka wbij do miski i ubij na puszystą masę (jajka po ubiciu powinny potroić swoją objętość).
Przestudzony krem przelej do masy jajecznej. Składniki delikatnie wymieszaj łyżką.
Formę na muffinki wyłóż papilotkami.
Ciasto przelej do foremek. Babeczki piecz w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 25 minut (do suchego patyczka).
Upieczone babeczki przestudź, następnie wstaw na kilka godzin do lodówki. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego!