Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne orzechowo makowe babeczki nie tylko na święta.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5373
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1723
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5259
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1761
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5373
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1723
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5259
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1761
Składniki
Jabłko obieramy i ścieramy na tarce.
Masło orzechowe miksujemy z jajkami, następnie dodajemy masę makową, proszek do pieczenia, starte jabłko, miód i wszystko dokładnie miksujemy.
Masę przelewamy do formy na babeczki wyłożonych papilotkami (ja użyłam większych, jedna babeczka jak dwie/trzy standardowe) i pieczemy 30-35 minut w 180 stopniach.