Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie babeczki, pachnące przyprawą korzenną i cynamonem będą ozdobą wigilijnego i świątecznego stołu. Można je również przygotować na Sylwestra lub Nowy Rok.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5900
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12680
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4459
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5900
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12680
Składniki
Jajka ubij z cukrem, dodaj rozpuszczoną margarynę, jogurt oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, cynamonem i przyprawą korzenną. Wszystko dokładnie wymieszaj. Papilotki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piecz około 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu możesz posypać cukrem pudrem i ozdobić ozdobami świątecznymi na patyczku.