Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, szybkie w przygotowaniu, wilgotne babeczki
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 26
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 26
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
Miękką margarynę należy utrzeć z cukrem, do momentu rozpuszczenia cukru. Następnie dodawać kolejno po jajku, nadal miksując. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i herbatą, zmiksować krótko, do połączenia się składników. Ciasto przełożyć do foremek na muffinki, wyłożonych papilotkami. Na wierzch powciskać kawałki jabłka. Piec ok. 25-30 min. w temp. 180 stopni (do tzw. suchego patyczka). Po przestudzeniu można posypać cukrem pudrem. Smacznego :-)