Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł powstania babeczek podsunęła mi moja córeczka i tak całkiem przypadkiem wyszły pyszne chrupiące babeczki z budyniowym nadzieniem.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 173
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 169
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 446
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 173
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 169
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 446
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Płatki kukurydziane pokruszyć ( ja robiłam to za pomocą wałka), dodać miód i olej kokosowy. Metalową formę to muffinek oblepić płatkami, odstawić do lodówki aby stężało.
W tym czasie ugotować budyń, lekko przestudzić i wypełnić muffinki. Smacznego.