Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł powstania babeczek podsunęła mi moja córeczka i tak całkiem przypadkiem wyszły pyszne chrupiące babeczki z budyniowym nadzieniem.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1802
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8366
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 751
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253418
Polecam.
Odsłon: 1457
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1802
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8366
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 751
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253418
Polecam.
Odsłon: 1457
Składniki
Płatki kukurydziane pokruszyć ( ja robiłam to za pomocą wałka), dodać miód i olej kokosowy. Metalową formę to muffinek oblepić płatkami, odstawić do lodówki aby stężało.
W tym czasie ugotować budyń, lekko przestudzić i wypełnić muffinki. Smacznego.