Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł powstania babeczek podsunęła mi moja córeczka i tak całkiem przypadkiem wyszły pyszne chrupiące babeczki z budyniowym nadzieniem.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 59
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1999
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 59
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1999
Składniki
Płatki kukurydziane pokruszyć ( ja robiłam to za pomocą wałka), dodać miód i olej kokosowy. Metalową formę to muffinek oblepić płatkami, odstawić do lodówki aby stężało.
W tym czasie ugotować budyń, lekko przestudzić i wypełnić muffinki. Smacznego.