Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 57
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37407
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 57
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 132
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Składniki
Do 400 g truskawek dodałam 4 łyżeczki cukru pudru i 100 ml naturalnego jogurtu. Zblendowałam tak, aby pozostawić cząstki truskawek. W 1/4 szklanki chłodnej wody rozpuściłam 2 łyżeczki żelatyny, kiedy napęczniała, podgrzałam i lekko ciepłą dodałam do masy truskawkowej. Wymieszałam i wstawiłam do lodówki na ok. 10 minut. Po tym czasie napełniałam gotowe spody babeczek musem, posypałam płatkami migdałów i musnęłam czekoladą. Z takiej porcji wychodzi ok. 50 babeczek.