Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza babka pomarańczowa której nie może zabraknąć na Święta. Niezwykle puszysta i wilgotna.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 566
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16843
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 647
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 566
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16843
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 647
Składniki
Zmiksować jajka wraz z cukrem. Stopniowo dodać również olej, mleko i sok z pomarańczy. Osobno wymieszać składniki sypkie i delikatnie dodać do reszty. Miksować tylko do połączenia składników. Formę wysmarować olejem a piekarnik nagrzać na 170 stopni. Piec do suchego patyczka ok. 30 minut.