Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza babka pomarańczowa której nie może zabraknąć na Święta. Niezwykle puszysta i wilgotna.
Czy można zrobić wegańskie kluski śląskie bez jajka? Oczywiście! Skorzystaj z...
Odsłon: 1024
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 118
To pyszny domowy obiad z mięsem w roli głównej. Przygotowanie schabu nie jest...
Odsłon: 101
Buraki czerwone to nie tylko barszczyk. Można z nich przyrządzić wiele smaczn...
Odsłon: 121
To pyszny i bardzo prosty do wykonania makowiec. Bardzo lubię makowce, ale w...
Odsłon: 195
Czy można zrobić wegańskie kluski śląskie bez jajka? Oczywiście! Skorzystaj z...
Odsłon: 1024
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 118
To pyszny domowy obiad z mięsem w roli głównej. Przygotowanie schabu nie jest...
Odsłon: 101
Buraki czerwone to nie tylko barszczyk. Można z nich przyrządzić wiele smaczn...
Odsłon: 121
To pyszny i bardzo prosty do wykonania makowiec. Bardzo lubię makowce, ale w...
Odsłon: 195
Składniki
Zmiksować jajka wraz z cukrem. Stopniowo dodać również olej, mleko i sok z pomarańczy. Osobno wymieszać składniki sypkie i delikatnie dodać do reszty. Miksować tylko do połączenia składników. Formę wysmarować olejem a piekarnik nagrzać na 170 stopni. Piec do suchego patyczka ok. 30 minut.