Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza babka pomarańczowa której nie może zabraknąć na Święta. Niezwykle puszysta i wilgotna.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2291
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1858
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2291
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1858
Składniki
Zmiksować jajka wraz z cukrem. Stopniowo dodać również olej, mleko i sok z pomarańczy. Osobno wymieszać składniki sypkie i delikatnie dodać do reszty. Miksować tylko do połączenia składników. Formę wysmarować olejem a piekarnik nagrzać na 170 stopni. Piec do suchego patyczka ok. 30 minut.