Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam zrobić babkę z dodatkiem malin, użyłam mrożonych bo takie miałam w domu, babeczka wyszłam pyszna i szybko zniknęła ze stołu.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 814
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5749
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9557
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 265
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 814
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5749
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9557
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 265
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dolej olej i mleko, następnie dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Silikonową formę na babkę posmaruj olejem i na dno włóż maliny zalej ciastem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. na około 35 minut lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.