Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam zrobić babkę z dodatkiem malin, użyłam mrożonych bo takie miałam w domu, babeczka wyszłam pyszna i szybko zniknęła ze stołu.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457384
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1368
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2202
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 555
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457384
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1368
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2202
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 555
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dolej olej i mleko, następnie dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Silikonową formę na babkę posmaruj olejem i na dno włóż maliny zalej ciastem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. na około 35 minut lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu posyp cukrem pudrem.