Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na przyjecie dla małych i dużych gości.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12640
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7153
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12640
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5712
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7153
Składniki
Banany rozgnieść dokładnie widelcem. Mąkę, cukier, cukier waniliowy, proszek do pieczenia, sodę oraz sól wymieszać w dużej misce. W drugiej misce połączyć razem rozgniecione banany, jajka, olej, mleko. Składniki mokre połączyć z suchymi pamiętając o zasadzie im mniej dokładnie wymieszane ciasto, tym babeczki pulchniejsze. Blaszkę do muffinek wyłożyć papilotkami do muffinów. Do każdej włożyć po łyżce ciasta, następnie włożyć łyżeczkę nutelli i zakryć kolejną warstwą ciasta. Piec 20 minut w temp. 180 stopni.