Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, wilgotne i pulchne ciasto do kawy.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 297
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11105
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3633
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1235
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 297
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11105
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3633
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1235
Składniki
ubić białka ze szczyptą soli, następnie stopniowo dodawać cukier, a następnie żółtka.
Stale miksując dodać olej. Zmniejszyć obroty miksera do minimum i dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem i sodą.
Na samym końcu dodać starte banany i sparzone wcześniej rodzynki.
Wstawić do nagrzanego do 180 st. C. piekarnika i piec ca 40 min. Przed wyjęciem sprawdzić patyczkiem.
Po wystudzeniu polać polewą czekoladową.